pen

De rode draad 

Van kinds af aan ben ik gek op tekenen en schrijven. Volgens mij ben ik geboren met een potlood in mijn ene hand. En een boek in de andere. Om met het boek het bos in te rennen. En het buiten uit te zoeken, na te spelen in de bossen rondom mijn geboortedorp Zuidwolde. Nog wat later ben ik de teksten en tekeningen gaan combineren in mindmaps. Zaken verpakken en duidelijk maken in woord en beeld en gesprekken is de rode draad van mijn passie. Dingen simpel en logisch verbeelden. Om het daarna fraai te verpakken en te versieren en aan te bieden aan bijvoorbeeld jou. Hier.

Dat geeft me een vrij gevoel en daar doe ik het voor. Be clare, be dare. Duidelijk zijn en er durven zijn en staan. Dat is 'mijn waarom': dus waarom ik dit doe.


En nu ben ik een ouder meisje. Hm. En ik speel nog steeds graag buiten. Fietsen. Kamperen. Wildplukken. Wandelen. Buiten krijg ik veel ideeën. En ik leef ook nog steeds met een potlood in mijn hand. Of liever: een pen in mijn tas. En een stukje papier. Om inspiratie te vangen, de wereld te duiden, dingen duidelijk te krijgen. In een tekst, tekening of mindmap. Voor een project, tekst, animatie of website.

Versie 3

Opleiding en ervaring

Tekenen was leuk als hobby maar daar kon je natuurlijk niet je brood mee verdienen, was de gedachte bij ons thuis. En daarom werd het een praktische studie: Bedrijfskunde met daarna leuke banen. Hiernaast zie je waar ik heb gewerkt. Daarnaast de nodige vakopleidingen gedaan en veel opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals NLP (Neurolinguistisch Programmeren), TA (Transactionele Analyse), Focussing en diverse ondernemersopleidingen bij Open Circles. 

 

Advocaat
https://maritvandersleen.nl/wp-content/uploads/2016/05/cropped-feesrood-3.png

Vrijheid 

In mijn laatste baan werd de omgeving op een bepaald moment vrij politiek en voelde het alsof ik geen stempel meer kon drukken op mijn werk. Reden om in 2004 voor mezelf te beginnen met ondernemerstrainingen en coaching en mindmapping. Daar kon ik weer al mijn scheppingskracht en passie in kwijt. Als Business Coach heb ik een tijdje volgens een succesvol model gewerkt maar uiteindelijk voelde dit voor mij toch niet vrij genoeg.
Na de bedrijfsnaam Hoofd- en bijzaken en Groeiende Zaken doe ik nu zaken onder mijn eigen naam. Wel zo duidelijk.

En op mijn eigen manier. In trainingen liet ik vaak een lief klein duiveltje zien om mezelf te presenteren. Deze heb ik verpakt in een poesje. Leuk en lief maar ook pittig en eerlijk en spiegelend als het moet. Maar bovenal altijd inspirerend.

Be clare be dare!
Wil je ook duidelijkheid? 

Stuur me je vraag en ik neem snel contact met je op.

 

Poesje Moesje
Frank en ik
Fietsvakantie