Schrijven of typen of tekenen

2015-03-16 13:32:34 WEESP - Leerlingen krijgen les in het maken van apps op een tablet op de ëSchool voor de toekomstí tijdens een pilot op de Jozefschool. Het doel van dit project is om 21st century skills en programmeren een vast onderdeel te laten zijn in het curriculum op alle scholen. Microsoft Nederland en trainingspartner IT Randsteden stimuleren deze ontwikkeling door mee te denken over hoe deze nieuwe vaardigheden een plek kunnen krijgen in het leerprogramma. ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN

ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Ik heb een hele vreemde verslaving. Ik kan niet zonder pen bij de hand. Ik moet altijd een pen of stift en een stukje papier bij de hand hebben. Zonder papier reizen, kan wel want dan scoor ik een servet of een stukje tafelkleed of hoekje van de krant. Het doet me goed om woorden door mijn vingers en mijn pen te laten gaan. Niet alleen woorden maar ook tekeningen en droodles. Sommige kinderen houden geen pen meer vast. Komt dat goed. Heel interessant artikel in HP De Tijd met als titel: Schrift of scherm en hoe leren kinderen het meest? Hoe werk jij het liefst?

Laat een reactie achter