drawing-48

Even geen inspiratie

Je wilt iets duidelijk communiceren maar je hebt even geen overzicht of inspiratie of ideeën of tijd. Je hoofd is een grijze wolk. En er moet nu wel iets gebeuren.
Ik help je er graag bij. En ... je kunt ook zelf alvast wat duidelijkheid scheppen.

drawing-49

Snelle hulp: do it yourself ! 

Hoe kun je snel zelf inspiratie en overzicht krijgen? Maak een mindmap. Maar ik kan helemaal niet tekenen! En daar heb ik ook geen zin in. Hoor ik je roepen. En dat hoeft ook helemaal niet. In deze gratis video leg ik je uit hoe je snel duidelijkheid creëert met een post-it mindmap. Het enige wat je nodig hebt is een blokje post-it en een pen of stift. Werkt altijd!

drawing-50

Kom je er zelf niet uit
of wil je snel verder ...

Stuur me je vraag of foto van je mindmap
en ik neem snel contact met je op. 

agnesbakker

"Met Breien Met Agnes doe ik veel verschillende dingen. Marit helpt met een aantrekkelijk aanbod op mijn website. En dat is best eng maar we doen het stap voor stap. Marit noemt zich een websitecoach en dat is ook precies wat ze doet. Ze nodigt me op een prettige manier uit om steeds meer te laten zien en te gaan staan voor mijn missie."

Agnes Bakker

Breien met Agnes

"Ik heb dit jaar zelf mijn nieuwe website gemaakt in WordPress. Wat een klus. Marit hielp me met een logische opzet waardoor ik me duidelijker profileer. Hierdoor moest er heel wat content sneuvelen onder het mom van: kill your darlings. En ze bedacht een leuke prijsvraag om mijn nieuwe website te lanceren. Topper!"

Milly van der Meulen

Simply Organized
img_9019-1024x857

"Ik was al jaren van plan om ondernemer te worden en nu heb ik die stap gezet. En alles stroomt. Ook tijdens de gesprekken met Marit. Als inspirator permacultuur help ik gemeenten aan bloeiende groenprojecten. Ik wil mijn passie laten zien op een zakelijke manier. En dat is met mijn website goed gelukt."

Irma Abelskamp

Sa Natuerlik